Udlejning

Når konfirmationen, fødselsdagen eller firmafesten skal afholdes, så er det nødvendigt at have det rette udstyr. I stedet for at skulle investerer i eksempelvis borde, stole og service, så kan du leje al festudstyret hos SBK Event. Klikker du rundt på vores sider, så er alle priserne inklusiv levering i Kalundborg Kommune.

 

Borde og stole til mange og få

Mangler du borde og stole til dit næste arrangement, så har vi mange typer at vælge imellem. Vores fleksible klapstole er lette at transportere og opsætte, og de er særdeles praktiske til udendørs brug. Ydermere har vi borde i mange forskellige størrelser, former og farver. Dette giver dig mulighed for at vælge netop det bord, som passer bedst til festen og de praktiske omgivelser. Vi har også borde-bænkesæt som kan skabe den helt rigtige festivalstemning til f.eks. din firmafest eller studentergildet.

 

Sæt gang i festen med et fadølsanlæg

Til mange arrangementer hører god musik og en fadøl, og hos SBK Event har vi begge elementer. Du kan leje vores fadølsanlæg til f.eks. julefrokosten eller messen, hvis du vil give medarbejderne eller gæsterne en ekstraoplevelse. For at få gang i et dansegulv eller blot skabe den rette hyggestemning, så kan du styre musikken fra vores musikanlæg, der kan tilsluttes din smartphone.

 

Vi går ikke, før alt virker

Når du lejer et fadølsanlæg eller musikanlæg hos os, så sørger vi naturligvis for, at teknikken virker. Vi går højt op i, at vores kunder får det fulde udbytte af deres produkter. Derfor sikrer vi os altid, at alt er, som det skal være. Hos SBK Event er den gode afvikling af din fest eller dit arrangement af højeste prioritet. Derudover leverer vi naturligvis til tiden og respekterer kundens ønsker.

 

Lej et bord, fadølsanlæg eller noget tredje

Du kan fange os på telefon 27 28 30 37 eller info@sbkevent.dk. Vi ser frem til at bidrage til din næste fest eller dit arrangement!

 

| Cookiepolitik