Flammenkuchen

Flammkuchen eller Tarte Flambeé er et nyt koncept i Danmark, som har sine rødder i Alsace området. Det er et dejligt nemt men sprødt måltid, hvor der er uendelige muligheder for hvilken slags topping man ønsker at anvende. 

SBK Event har i samarbejde med Hr. Dalsgaard taget konceptet Flammkuchen til sig, og tilbyder nu denne service til sine kunder. 

Flammkuchen er et koncept som stammer fra tysk/franske opskrifter. Opskriften på bunden er meget fast og lige til, men når det derimod kommer til topping, så er det kun fantasien som sætter grænser. 

Fra teamet's side af, glæder vi os enormt meget til at komme igang med dette koncept og hører feedbacken fra vores kunder. 

 Vi har netop fået vores salgstelt hjem, og vi glæder os rigtig meget til at vise det frem til jer. Vi vil være at finde til forskellige arrangementet i Vestsjælland's området, hvor det vil være muligt at komme og nyde vores lækre varianter af Flammkuchen.  Hold jer orienteret under "arrangement" fanen, og følg med. 

 Se billeder af teamet men de er ude hos vores kunder for at lave det lækre Flammkuchen. Vi vil hele tiden opdatere hjemmesiden fra forskellige arrangementet, så i hele tiden kan se hvilke forskellige anretninger som vi vælger at lave.


Udlejningspriser

Skal du holde reception, fødselsdag, bryllup eller lign. så skal du have Flammkuchen ud til dine gæster. 

Som en lækker snack tilbyder vi:

Leje af ovn, bar og produktion kr. 500,- inkl. personale til opsætning mv.
Derudover betales pr. person kr. 40,- 0 - 25 personer
  kr. 30,- 26 - 50 personer
  kr. 25,- 51 - op personer

 

Anlægget kan også lejes til private arrangementer hvor at i selv står for produktionen af Flammkuchen.

Leje af ovn, bar og produktion kr. 500,- inkl. personale til opsætning mv.
Køb af Flammenkuchen bunde kr. 10,- pr. bund

Ved ovennævnte priser er levering indenfor 25 km indeholdt i priserne. Ved levering udover de 25 km beregnes en km sats på 3.53 km.
Ved større arrangementet kontakt Flammkuchen.dk for et tilbud.

 

 

Kan vi hjælpe dig?

Send os en besked

| Cookiepolitik