Mangler du et rummeligt lokale til at afholde din næste fest eller et firmaarrangement, så kan vi hjælpe dig. I Kalundborg kan du leje vores store lokale Terminalen, som har plads til 220 siddende gæster. Du kan indrette og pynte lokalet som du vil, og der er gode muligheder for at skabe en helt unik fest. Med højt til loftet kan der laves installationer eller køre biler ind, hvis du f.eks. skal afholde en messe.

 

Vi skaber rammerne om den gode fest

Udover siddepladserne indendørs er der også et stort grusareal udenfor, som også er oplagt, hvis du vil lave udendørs aktiviteter. Pladsen egner sig både til f.eks. udendørskoncerter eller telte, og der kan være omtrent 5-600 mennesker. Beskriver du din fest eller dit firmaarrangement for os, så vil vi med glæde rådgive dig om, hvordan opbygningen af festlokalerne vil give mest mening.

 

Lav maden selv eller få catering

I Terminalen er der et fint køkken, hvor du kan tilberede eller blot anrette maden. Der er desuden industrivaskemaskine og -ovne, som gør det nemt at skulle lave mad til mange mennesker. Du er naturligvis velkommen til at hente køkkenpersonale udefra eller tilberede maden selv. Vi er også behjælpelige med at henvise til nærliggende cateringfirmaer. Er vejret godt, så kan man også grille udendørs, hvis gæsterne skal have en anderledes oplevelse.

 

Hold din næste messe eller konference i Terminalen

Terminalen er en tidligere lagerbygning, og den kan rumme meget - kun fantasien sætter grænser. Der er store industriporte, så det er muligt at køre biler ind i lokalet. Stedet er altså oplagt, hvis du gerne vil lave en messe eller konference, hvor der er god plads til både udstillingsgenstandene og de besøgende.

 

Hør mere om Terminalen eller book lokalet

Terminalen ligger på adressen Stejlhøj 10, 4400 Kalundborg. Vil du vide mere om Terminalens faciliteter eller booke det, så kan vi kontaktes på 27 28 30 37 eller på info@sbkevent.dk.

Find også TERMINALEN på Facebook og Instagram. 

Spørg om det er ledigt til netop dit arrangement
Klik her

Send os en besked

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik