Salg af telte

Har du brug for et telt til din næste fødselsdag, fest, jubilæum, firmaevent eller noget helt femte, så har vi højst sandsynlig ét, som du kan bruge. Vi har et bredt udvalg af telte i mange forskellige størrelser, som egner sig til et væld af arrangementer. Vores telte er solide, slidstærke og af høj kvalitet.

Vores sammensætning af teltmodeller er nøje udvalgt til at kunne imødekomme kundernes behov, og vi har brugt mange år på at udvikle sortimentet ud fra vores løbende dialog med vores kunder.

XTR7 - Det stærkeste foldetelt

Foldeteltet XTR7 er det stærkeste foldetelt på det danske marked – og du finder det kun hos os, da vi har eneforhandling af modellen i Danmark. XTR7 har en sekskantet profil og består blandt andet af eloxeret aluminium, møtrikker/bolte samt støbelegerede samlinger. Alt i alt skaber denne kombination et uovertruffet foldetelt, som kan modstå mange strabadser grundet dets stærke rammer.

Skab bedre komfort med et plastgulv

Til teltene kan du tilkøbe et plastgulv, som koster 20 kr. pr. kvadratmeter. Med et plastgulv opnår man en bedre komfort, da man undgår ujævnheder i underlaget. Derudover er det også rart at have et stabilt og rent underlag at gå på, når man f.eks. som kvinde bærer høje hæle. Vores plastgulv er meget stabilt og former sig efter underlaget.

  

Telte efter dit temperament

Skal du afholde en firmafest eller et andet arrangement, så har du muligheden for at skræddersy teltets udseende. Du kan blandt andet få speciallavet:

  • Farve
  • Logo
  • Tekst
  • Skrifttype (ekstra omkostning)

Med et specialdesignet telt kan du tydeligt sætte dit præg på begivenheden og skabe en rød tråd. Kontakt os for at høre nærmere om et specialtilpasset telt.

 

Ring til os i dag

Vores nummer er 27 28 30 37, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores teltsalg eller –udlejning.

Kan vi hjælpe dig?

Send os en besked

| Cookiepolitik